Vaše jednička mezi nulami
ITBiz.cz

LED tiskárna s bílým tonerem nově umožňuje přepnout na černou barvu

11. June 2019 16:05 0 komentářů

Tiskárna s bílým tonerem pro tisk na přenosová média OKI Pro8432WT se dočkala aktualizace, která umožňuje alternativně volit mezi bílým a černým tonerem.

Na jednom zařízení tak lze tisknout v systémech CMYW, nebo CMYK. Výrazně se tak rozšiřují možnosti v tisku černé barvy na oděvy či textil a další materiály ve světlých barvách.

Díky jasným barvám, vysoké kryvosti toneru a tisku s vysokým rozlišením tak i malé velikosti fontu a tenké linky vypadají ostře a jasně. Černý toner je v porovnání s kompozitem černé (směs azurové, purpurové a žluté) sytě černý a cenově výhodnější.

Kompaktní design A3 tiskárny OKI Pro8432WT zabírá minimum prostoru a zároveň nabízí bezkonkurenční funkčnost a výkon. Využití nalezne v mnoha oblastech - od firem, kde tisknou na textil a trička, až po kreativní firmy, které nabízejí potisk reklamních předmětů, pohárů a reklamní cedulí. Prosazuje se jako rychlá a nákladově efektivní alternativa k přímému tisku na látku.

Funkce přepnutí na černou barvu je k dispozici novým zákazníkům a jako upgrade i stávajícím uživatelům tiskáren Pro8432WT. Stačí, když si zákazník koupí speciální černý toner a válec pro tiskárnu Pro8432WT a stáhne si ICC profil a speciální mediální soubor z webu OKI.

Parametry A3 LED tiskárny OKI Pro8432WT