Vaše jednička mezi nulami
ITBiz.cz

Red Hat & Intel Infrastructure tour 2018 v Praze

ITBiz.cz , 29. březen 2018 14:53 0 komentářů
Rubriky: Cloud, Telekomunikace, Operační systémy, Technologie, Podnikový software, Security, Veřejná správa, Návody a průvodce, Linux, Vývoj a HTML, Akce a události, Marketing, Internet, České IT, Byznys
Red Hat & Intel Infrastructure tour 2018 v Praze

Red Hat a Intel přivážejí do Prahy v rámci své globální Infrastructure tour odborný seminář, na kterém se naučíte používat otevřenou technologii pro automatizaci a správu více virtualizovaných prostředí, zjistíte, jak vytvořit a spravovat hybridní cloud a jak se přizpůsobit neustálým změnám a připravit se na to, co bude dál.

Seminář se uskuteční 24. dubna v pražském Vienna House Andel’s Prague od 9:00 hodin. Počet míst je omezen, zvažte svou účast a registrujte se včas.

Pokud ve vaší organizaci vyvíjíte cloud nebo container strategii, chcete snížit výdaje na IT nebo uniknout vendor lock u dodavatele a zajímáte o open source technologie, tak je tento seminář tou pravou volbou.

Zapojte se se společnostmi Red Hat a Intel do vzdělávacích seminářů, interaktivních případových studií a praktických workshopů, které vám pomohou porozumět vašim možnostem.